Перейти на сайт "Просвещение"

 

Головна сторінка
 

Головна сторінка

Світлий Сатанізм  

Біблейська правда

Контакти

Перейти на русскоязычную версию этой страницы

Наш сайт присвячений винятково щоденним питанням: пошуку сенсу життя, філософії, моралі і релігії, вірі в Бога і невірі в Нього, Біблії і аналізу старозавітних і євангельських текстів. Всі ці питання в різні періоди життя так чи інакше встають перед кожною людиною, що володіє розумом. Ми не даємо ніякого універсального вирішення цих питань і не нав'язуємо нікому своєї думки, ми пропонуємо вам поміркувати разом з нами, і зробити для себе одні або інші висновки.
 

Цей сайт призначений для тих, хто здатний думати над прочитаним, і мислити критично. Будь то стаття в науковому журналі, том Достоєвського, або Християнська Біблія.

Якщо для вас Біблія - святая книжка, і ви нічого не хочете змінювати в своєму житті, то, моя вам порада - покиньте цей сайт. Закрийте сторінку. Натисніть на кнопку "Назад" у вашому браузеру. Перейдіть на інший сайт. Тут - ви не знайдете для себе нічого цікавого.

Тут викладена точка зору авторів книг і статей (у тому числі і моя особиста), яка мимоволі може образити почуття віруючої людини. Але в наші цілі не входить ображати когось своїми статтями.

Тому, якщо ви людина віруючий - покиньте цей сайт.

Якщо ж після прочитання цього попередження ви не покинули сайт, і ознайомилися з викладеними тут матеріалами, це, означає, що ви самі себе хочете образити, тому, що даний сайт призначений зовсім не вам.

З повагою: Просветитель

 

 

 

 


Translated into Ukrainian by Dementor and 13Alik666

Hosted by uCoz